FAQS

Over Twee Meisjes

Wat is Twee Meisjes? 

Twee Meisjes is een dames kledingwinkel in het hartje van Brugge, opgericht in 2014 met heel wat verschillende merken, voor ieders budget.

Op deze webshop kunnen jullie onze merken nu ook online bestellen!

Meer info over de winkel vind je hier.

BESTELLING & VERZENDING

Wat zijn de verzendopties van mijn bestelling bij Twee Meisjes?

Na het bestellen heb je 4 opties:
 • Ofwel kies je om de stuks te passen in de winkel. We kunnen de stuks voor jou 3 dagen opzij leggen. Je kiest bij het uitchecken respectievelijk de verzendoptie "gratis ophaling in de winkel" en als betaalmethode "betaling in de winkel". Daarna heb je de mogelijkheid om aan te geven wanneer je de stuks komt passen of ophalen. Je hebt de keuze uit de volgende 7 dagen, maar als het langer dan 3 openingsdagen na de bestelling is, kunt u altijd eens een mailtje sturen om de beschikbaarheid op te vragen, gezien we deze dan niet meer kunnen garanderen. Deze verzendoptie is gratis.
 • Verzending naar het adres van uw huis of uw werk m.b.v. BPost. U kan het gewenste adres opgeven tijdens de check-out. Bent u niet thuis wanneer BPost langskomt? U krijgt een mededeling in de bus dat u uw zending gemist hebt, en dat u deze kan afhalen bij het dichtstbijzijnste postpunt. BPost kan de zending ook een tweede keer aanbieden, op een door u gekozen datum. De kosten van deze verzendmethode bedragen €4,9.
 • Verzending naar een pakketautomaat van BPost. Levering in een pakjesautomaat is een handige alternatief voor een levering aan huis. Met deze dienst kunt u 24 uur op 24, 7 dagen op 7 uw pakje afhalen.Er is keuze uit meer dan 150 pakjesautomaten (vb. in de meeste stations). U krijgt een bericht van zodra uw pakket beschikbaar is in het door u gekozen pakjesautomaat. Daarna heeft u 5 dagen om uw pakje af te halen. Op dag 2 en 4 verstuurt BPost nog een herinnering dat er een pakje op u wacht. De kosten van deze verzendmethode bedragen €3,9.
 • Verzending naar een postkantoor of postpunt van BPost. BPost biedt keuze uit meer dan 1.250 centraal gelegen afhaalpunten, met ruime openingsuren, vaak ook ’s avonds en op zaterdag en zondag. Een bijkomend voordeel van deze methode is dat het pakket 14 dagen beschikbaar blijft. U kan de status van verzending online opvolgen. Bovendien krijgt u een bericht van zodra uw pakket beschikbaar is in het gekozen afhaalpunt (postkantoor of postpunt). Als u na 2 dagen uw pakket nog niet heeft afgehaald, krijgt u een herinnering. De kosten van deze verzendmethode bedragen €3,9.

Wat als iets me niet past, of ik niet tevreden ben van de bestelling?

 • Ruilen: Wil je van maat ruilen? Plaats dan een nieuw order. U betaalt verzendkosten voor de nieuwe maat, maar de kosten van retour nemen wij op ons. 
 • Retourneren: Als u niet tevreden bent, hebt u 14 dagen na ontvangst van de artikelen de tijd om het artikel naar ons terug sturen. Ofwel stuurt u het zelf naar het volgende retouradres: "Twee Meisjes, Driekoningenweg 10C, 8310 Sint-Kruis", ofwel vraagt u ons via mail een retourlabel. In het eerste geval betaalt u de retourkost zelf. In het tweede geval kost de retour u €4,5. Nadat wij het pakket terug ontvangen, wordt het geld naar u terug gestort via dezelfde betaalmethode waarop u betaald heeft. De kosten van het retourlabel worden van dit bedrag afgestrokken. 

Het helpt ons altijd om zo snel mogelijk op de hoogte zijn van eventuele goederen die geretourneerd wensen te worden. Wij zijn dan ook meer dan dankbaar voor een mailtje op voorhand!

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betaling kan via bankcontact, via creditcard, via Paypal, via Ideal en via overschrijving.
In dit laatste geval kan het versturen van een screenshot nuttig zijn om spoedige verzending te verzekeren.
Betaalinstructies worden meegedeeld tijdens de check-out.
Indien u gekozen hebt voor de optie "ophalen in de winkel", dient u niet online te betalen. Dit doet u in de winkel zelf, als u beslist om een door u gereserveerd product aan te kopen!

INTERNATIONAL ORDERS

I'm an international client. Can you ship to my country and what are the costs?

Shipping to our neighbouring countries (The Netherlands, France, Germany, the UK and Luxembourg), is possible at the low cost of €6.
For most other European countries, shipping costs will be €10.
We also ship to some other countries in the world. Worldwide shipping costs €20.

What if we are not happy about the order?

If your are not happy about the size, fit, colour or look of one of the ordered products, you have 14 days to return the order to us. Once we receive the returned package from you, we will refund the original paid amount minus costs of shipping and return.

If you send us an e-mail at info@tweemeisjes.be, with the products you want to return, we will send you a prepaid return label, for the same cost as the original shipping. 

You have 14 days to return the item after receiving it, but quicker handling is much appreciated!

INFO OVER DE WINKEL

Wat is de ligging van de winkel?

Het adres van de winkel is:

Sint-Jakobsstraat 61
8000 Brugge
België

De winkel ligt op wandelafstand van de grote markt van Brugge. Parkeren kan net buiten de ezelpoort (gratis) of in de overdekte parking van de Biekorf.

Wannneer is Twee Meisjes open?

In de week zijn we extra lang - maar liefst tot 19u - open, om iedereen een kans te geven om bij ons te komen shoppen. Bovendien zijn we doorlopend open over de middag en ook elke zondag kunnen jullie bij ons terecht!

Dit zijn onze openingsuren:

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag: 14u tot 18u
 • Woensdag: 11u tot 19u
 • Donderdag: 11u tot 19u
 • Vrijdag: 11u tot 19u
 • Zaterdag: 11u tot 19u
 • Zondag: 14u tot 18u

We houden ook regelmatig late-night shoppings met een hapje en een drankje tot 22u. Blijf hiervan op de hoogte via onze facebookpagina!

Wilt u de winkel afhuren voor een privé shopping?

Wil je een privé shopping party bij Twee Meisjes met je vriendinnen, voor je verjaardag of met je werk? Dit kan!

Het concept is heel eenvoudig. Jij zorgt voor enkele vriendinnen, familie & collega's en nodigt ze uit op een datum die we overleggen. Enige voorwaarde is dat het buiten de openingsuren is. Reken toch een 3-tal uur voor de shopping party.

Het beste nieuws: het kost jullie niets! Twee Meisjes zorgt voor de drank, de gastvrouw/de gasten voor de snacks. Een leuk muziekje op de achtergrond, en shoppen maar. De winkel is helemaal van jullie! Er is ook een mogelijkheid om een styliste in te huren voor een meerkost van €100.

Een super idee voor een vrijgezellen in Brugge (erna kunnen jullie iets gaan eten op wandelafstand of gaan dansen), om eens samen te komen met de collega's, om je verjaardag op een originele manier te vieren of gewoon om eens iets bij te praten met je vriendinnen!

.

CONTACT INFO

Hebt u vragen over uw bestelling?

U kan ons best een mailtje sturen via info@tweemeisjes.be. Ook kan ons ook bellen tijdens de openingsuren van de winkel op +32 50 33 16 61. In drukkere periodes is het soms niet mogelijk om jullie direct te beantwoorden, maar we doen ons uiterste best om jullie zo snel mogelijk terug te contacteren.
Wij kunnen u ook informeren ivm de status van uw order en tracking van de verzending.

Hebt u meer info nodig over de producten?

Twijfelt u over de maat, de pasvorm of de kleur van een product? Wij helpen u graag verder. Mail ons via info@tweemeisjes.be of bel ons op +32 50 33 16 61 tijdens de openingsuren. 

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Twee Meisjes?

Twee Meisjes is een eBVBA met ondernemingsnummer BE0704890486 en vestigingsadres Sint-Jakobsstraat 61 te 8000 Brugge.

Private shopping

Geraak je tijdens de openingsuren niet in de winkel…? No worries!
Maak kennis met PRIVATE SHOPPEN (dit is wat Meisjes al bijna 2 jaar doet and I love it still, BIG time 💥)
• shoppen met collega’s/ vriendinnen, achter gesloten deuren
• bubbels & fingerfood
• samen met je vriendinnen (en met mij als je wil ☺️) op zoek naar een leuke outfit
• de gastvrouw krijgt een leuke goodiebag + 10% korting op het totale verkoopbedrag 🥳
Private shoppen bij Meisjes kan élke avond na 18u30 en is helemaal GRATIS.
Wil jij graag een private shopping boeken…? Van harte welkom! Je kan boeken via mail.

Tot binnenkort?!

Shop Collection