Betaalmethodes

We werken met de beveiligde betaalomgeving en verbinding (SSL) van Multisafepay. Multisafepay heeft al vele jaren ervaring met het leveren van beveiligde en vlotte online betaaloplossingen en staat aan de top van multi-channel betaaldiensten. Multisafepay garandeert een 100% veilige afhandeling van betalingen, onafhankelijk van de gekozen betaalmethode bij uw bestelling op onze webshop.

Of je nu Bancontact/MisterCash, Visa, MasterCard of een andere betaal methode gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Multisafepay en jou, de koper. Noch (Twee) Meisjes, noch derden krijgen jouw kaartnummer of andere informatie te zien.

Multisafepay verifiëert o.a. de geldigheid van jouw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van jouw kredietkaart en geeft ons een bericht wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden.

Hoe kan ik betalen?
Bij ons kun je verschillende betaalmogelijkheden kiezen:

  • Online bankieren (o.a. Bancontact / Mister Cash, iDEAL, Visa)
  • Betaling via overschrijving
  • Paypal

Zodra jouw betaling is afgerond krijg je een betalingsbevestigingsemail toegestuurd. Ook verschijnt er een bevestiging die je kan uitprinten. Bij betalingen via online bankieren kunnen we direct zien of de betaling succesvol is verlopen en zullen we jouw bestelling direct verwerken.

ONLINE BANKIEREN

Bancontact / Mister Cash (België)
Met Bancontact/Mister Cash betaal je veilig en snel online. Je kan de QR code op het scherm scannen om vlot via de Bancontact-app te betalen of vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier zal je gevraagd worden het bedrag te controleren en om je aan te melden en te betalen met ‘Digipass’. Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteund door Fintro, Fortis, ING, Belfius, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.

iDEAL (Nederland)
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen, gewoon met je eigen bankpas op de vertrouwde website van jouw bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Makkelijk, veilig en snel.

PayPal (Internationaal)
Een andere veilige en snelle manier van betalen is met PayPal. Een PayPal account is een internetrekening waarbij je creditcard of bankrekening aan je e-mailadres is gekoppeld. Het voordeel is dat je maar eenmaal je gegevens hoeft in te vullen en daarna betalingen kunt verrichten d.m.v. jouw e-mailadres en jouw persoonlijke wachtwoord.

Creditcard (Internationaal)
Visa
Het online betalen met een creditcard is makkelijk en veilig. Selecteer eerst jouw creditcard (wij accepteren momenteel enkel Visa). Vervolgens voer je jouw creditcardnummer en de vervaldatum (expiry date) in. Wanneer deze gecontroleerd zijn en alles klopt, dan wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven.

BETALING VIA OVERSCHRIJVING

Liever niet elektronisch betalen? Dan heb je ook nog altijd de mogelijkheid om het bedrag over te schrijven op onze bankrekening.

Dit zijn onze betaalgegevens:

Twee Meisjes Brugge
IBAN BE40001847128863
BIC GEBABEBB

Gelieve het totaalbedrag van uw order te storten met als mededing uw ordernummer (4 cijfers).

Wil je je bestelling zeker op tijd ontvangen? Stuur ons dan een mailtje met een screenshot van betaling. 

Private shopping

Geraak je tijdens de openingsuren niet in de winkel…? No worries!
Maak kennis met PRIVATE SHOPPEN (dit is wat Meisjes al bijna 2 jaar doet and I love it still, BIG time 💥)
• shoppen met collega’s/ vriendinnen, achter gesloten deuren
• bubbels & fingerfood
• samen met je vriendinnen (en met mij als je wil ☺️) op zoek naar een leuke outfit
• de gastvrouw krijgt een leuke goodiebag + 10% korting op het totale verkoopbedrag 🥳
Private shoppen bij Meisjes kan élke avond na 18u30 en is helemaal GRATIS.
Wil jij graag een private shopping boeken…? Van harte welkom! Je kan boeken via mail.

Tot binnenkort?!

Shop Collection