Je kan kiezen tussen 3 verschillende leveringsmogelijkheden. Deze keuze kun je maken tijdens het afrekenen.

  1. Je kunt jouw pakket bij je thuis laten leveren of op een ander adres, bv je werk.
  2. Je kunt jouw pakket laten leveren aan een pickup shop of afhaalpunt bij jou in de buurt. Hier kun je je pakket dan ophalen op een moment dat het jouw schikt, binnen de aangegeven werkdagen.
  3. Je kunt jouw bestelling gratis ophalen of passen in één van onze winkels in Brugge (Meisjes of Twee Meisjes). Indien je voor deze optie kiest, hoef je niet op voorhand te betalen.

Voor de eerste 2 leveringsmogelijkheden werken wij samen met Bpost en DPD.

BELANGRIJK:

Als je een vraag of bezorgdheid hebt over je levering, neem dan contact met ons op via e-mail (info@meisjesbrugge.be) of telefoon (+32 050 34 52 93 (meisjes) of +32 050 331661 ).

We volgen graag je levering namens jou op met Bpost of DPD en hebben toegang tot hun uitgebreide trackingsystemen. Zo kunnen we snel achterhalen wat de status is van de levering van je pakket.


Wat zijn de verzendtarieven in België?

  • Verzending naar België kost €4.5 (naar een afhaalpunt) of €5.95 (voor thuislevering).
  • Is jouw bestelling groter dan 100 euro? Yay! Wij nemen de verzendkosten dan voor onze rekening!
  • Als je jouw bestelling in één van onze winkels in Brugge ophaalt of komt passen, zijn er vanzelfsprekend geen verzendkosten.

Het laten leveren in een pickupshop of afhaalpunt is voordeliger en biedt je de mogelijkheid om je bestelling op te halen wanneer het jouw schikt (je pakketje blijft 7 kalenderdagen voor je beschikbaar in de pickupshop). 

 

Zijn leveringen naar het buitenland ook mogelijk?

Ja. Wij leveren in de Benelux, in Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

Naar andere landen kunnen we ook leveren. Gelieve ons te contacteren via info@meisjesbrugge.be zodat we je een prijsvoorstel kunnen doen.


Wat zijn de verzendkosten voor het buitenland?


Voor de aangeboden landen zijn de verzendkosten als volgt:

Nederland: €5.95

France: €6.95

Luxembourg: €7.95

Germany: €7.95

Denmark: €12.95

Indien je een levering wilt ontvangen in een land anders dan hierboven is genoemd, gelieve ons te contacteren zodat we je een aangepast voorstel voor verzendkosten kunnen doen. 

You want us to ship to another country? Drop us a message and we'll get you a quote!


Hoelang duurt het voor mijn pakket wordt geleverd?

Levering van jouw pakket door Bpost en DPD binnen de Benelux gebeurt normaal gezien binnen de 1-3 werkdagen. Bpost komt elke woensdag en vrijdag bij ons langs om de bestellingen van klanten op te halen voor verzending.

- Bestellingen op vrijdag (na 14 uur), zaterdag en zondag zullen op maandag verwerkt worden en zullen binnen de 3 dagen hierop volgend geleverd worden.

Leveringen naar Nederland, Frankrijk en Duitsland gebeuren in principe binnen de 1-4 werkdagen. 

Tijdens actiedagen en solden kan het iets langer duren. Onvoorziene omstandigheden buiten onze wil om (stakingen, extreem slechte weersomstandigheden, pandemie…) kunnen er ook voor zorgen dat jouw pakket iets langer onderweg is. 

Belangrijk: Indien je vragen of zorgen hebt omtrent de levering van je pakket, weet dan dat je ons altijd kan contacteren via info@meisjesbrugge.be.

We kunnen dan de exacte status van je levering voor je opvragen en volgen de levering graag verder voor je op.


Kan ik mijn bestelling ook in jullie winkel komen ophalen?

Ja, dat is zeker mogelijk en dit zonder kosten. Je hoeft je bestelling niet op voorhand te betalen.

Je krijgt een bevestigingsmailtje van ons wanneer je bestelling klaarligt in 1 van onze 2 winkels. We zullen het pakket dan 7 dagen voor je vasthouden; dus je kan langskomen wanneer jou dat schikt. In de winkel kun je je bestelling dan aanpassen, en eventueel ook andere stuks uit de rekken passen. Daarna reken je gewoon af aan de kassa. 

Deze optie is zonder aankoopverplichtingen.

Je bestelling ligt normaalgezien klaar in de late namiddag van de werkdag volgend op de dag dat je je bestelling geplaatst hebt. Soms kan het zijn dat je bestelde stuks op een andere locatie liggen. Wacht daarom altijd het bevestigingsmailtje af dat de stuks voor je klaarliggen. Bestellingen die gedaan zijn op een vrijdag na 14.00u liggen in principe klaar in de late namiddag van de daaropvolgende dinsdag.

Onder ‘Onze winkels’ vind je de adres gegevens van onze 2 winkels in Brugge.

Kan ik kiezen wanneer mijn bestelling wordt afgeleverd door de transporteur?

Via de Track & Trace info kan je de levering op een andere dag of leveringsadres laten doorgaan of kan je vermelden waar het mag worden achtergelaten (bv. In de garage, of bij de buren). Je kan ook aangeven dat je het in een pickup shop of afhaalpunt wilt afhalen.

Opmerkingen: Er vinden geen leveringen plaats gedurende nationale feestdagen. 

Belangrijk: Indien je vragen of zorgen hebt omtrent de levering van je pakket, weet dan dat je ons altijd kan contacteren via info@meisjesbrugge.be 

We kunnen dan de exacte status van je levering voor je opvragen en volgen de levering graag verder voor je op.


Kan ik mijn bestelling ook op mijn werkadres laten leveren?

Ben je op de normale levertijden van onze leveringsdiensten niet thuis, dan kunnen wij je bestelling ook naar een ander adres versturen.

Bij het plaatsen van de bestelling heb je de mogelijkheid om naast het factuuradres een apart leveradres op te geven. Daar kun je het adres ingeven waar je je pakket wilt laat leveren: op jouw werk, bij iemand van jouw familie,…

Word ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling?

Ja. Nadat je jouw bestelling en betaling hebt geplaatst, ontvang je automatisch een email met een bevestiging en overzicht van jouw bestelling.  

Later, wanneer jouw pakket effectief is opgestuurd, ontvang je van ons (en ook van je gekozen transporteur) een e-mail met 'Track & Trace' informatie met betrekking tot jouw pakket. Interessant is ook dat op de dag van levering van jouw bestelling je een tijdsvenster van één uur kan krijgen waarin je pakket wordt geleverd. Dit is handig om je dag-planning te managen zodat je jouw pakket in ontvangst kan nemen.

In je account op onze webshop kun je de status van jouw pakket ook opvolgen.


Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen. Is het al verstuurd?

Wanneer jouw pakket vertrokken is met een transporteur (Bpost, PostNL of DPD) ontvang je een e-mail van ons en de transporteur met 'Track & Trace' informatiemet betrekking tot jouw pakket. Je kunt jouw gehele levering op elk moment in detail volgen aan de hand van deze track & trace informatie.

Heb je deze mail echter niet zien langskomen dan kun je alsnog de status van jouw bestelling zien via jouw account op onze webshop. 

Als je een vraag of bezorgdheid hebt over je levering, kun je ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@meisjesbrugge.be) of telefoon (050 33 16 61). 

Ik heb als leveradres mijn eigen adres opgegeven; wat indien de medewerker van de transportdienst aan mijn deur staat op een moment dat ik niet thuis ben?

De transport medewerker komt tot één keer langs met jouw pakket.

Na de eerste niet-geslaagde bezorgpoging zal de transport medewerker jouw pakket dezelfde dag afleveren bij een pickup shop of afhaalpunt bij jouw in de buurt. Hier kan je vervolgens jouw pakket ophalen wanneer jij dat wil (wel binnen 7 werkdagen). Weet dat Bpost, PostNL en DPD meer dan 2500 (Bpost) / 3000 (PostNL) 1500 (DPD) pickup shops hebben in de Benelux, dus er is zeker één bij je in de buurt!

Belangrijk om te weten is dat de transport medewerker na de niet-geslaagde bezorgpoging ook een briefje voor jou zal achterlaten in je brievenbus met alle relevante informatie over jouw pakket, inclusief de pickup shop waar hij/zij jouw pakket zal afleveren.


Private shopping

Geraak je tijdens de openingsuren niet in de winkel…? No worries!
Maak kennis met PRIVATE SHOPPEN (dit is wat Meisjes al bijna 2 jaar doet and I love it still, BIG time 💥)
• shoppen met collega’s/ vriendinnen, achter gesloten deuren
• bubbels & fingerfood
• samen met je vriendinnen (en met mij als je wil ☺️) op zoek naar een leuke outfit
• de gastvrouw krijgt een leuke goodiebag + 10% korting op het totale verkoopbedrag 🥳
Private shoppen bij Meisjes kan élke avond na 18u30 en is helemaal GRATIS.
Wil jij graag een private shopping boeken…? Van harte welkom! Je kan boeken via mail.

Tot binnenkort?!

Shop Collection